• Wedstrijdzwemmen

 • Informatie
  Op basis van leeftijd en niveau wordt je ingedeeld in een groep, wat deze groepen inhouden staat beschreven in het HMOZ.

  Binnen de verschillende groepen (vanaf Train2Train) wordt er een onderscheid gemaakt tussen active, performance en elite. 
  Active: maximaal 2x per week zwemmen
  Performance: 1-5x per week zwemmen
  Elite: 8x (of meer) per week zwemmen

  Afhankelijk van het traject dat de zwemmer heeft gekozen biedt de club een totaalpakket aan, denk hierbij aan: hoogwaardige zwemtrainingen en land- en krachttrainingen aangeboden door professionals.

  Hier hoort ook medische begeleiding bij en daarom worden er regelmatig afspraken ingepland bij een diëtist en fysiotherapeut, ook worden er mentale trainingen aangeboden aan de zwemmers.

  Daarnaast vinden wij schoolresultaten belangrijk en daarom bieden wij huiswerkbegeleiding aan. Om alles in balans te kunnen houden krijgen onze zwemmers vanaf de juniorenleeftijd een persoonlijke coach aangewezen die hem hierbij zal ondersteunen.

  Proeftraining
  Wilt u eerst een proeftraining? Alle zwemmers kunnen eerst meedoen met een proeftraining, zodat zij daarna kunnen kijken of ze ook echt lid willen worden. Daarnaast zorgt een proeftraining ervoor dat wij met elkaar kunnen kennismaken en dan weten wij in welke groep/niveau wij de zwemmer kunnen indelen.

  Meld je aan voor een proeftraining.

 • We werken volgens de principes van:

 • We werken met: