• Kleding Rotterdam Swimming

 • De set bestaat uit een shirtje en een broekje, het dragen hiervan stellen wij verplicht aan alle zwemmers die deelnemen aan wedstrijden. Bij de volwassenen wordt er onderscheid gemaakt tussen dames- en herenmodellen. Verder is er nog het trainingspak bestaande uit een vest en een lange trainingsbroek.

  Het bestellen gaat als volgt:

  U kunt de teamkleding passen en bestellen bij de leverancier, Sport 2000 in Voorburg. U kunt tijdens openingstijden gaan passen in de winkel van wanneer u het schikt, er wordt  afgerekend en vaak is de bestelling binnen 1 week binnen. U kunt dan het bestelde tenue in de winkel afhalen.

  Ook kan er besteld worden via de kleding commissie clubkleding@rotterdamswimming.nl, voor de huidige voorraad (shirts, broekjes, broeken, jassen, tassen, badmutsen, bidons, keycards.)

  Verlies

  Het aangeschafte tenue is uw eigendom, dus ook uw eigen verantwoordelijkheid. Natuurlijk kunt u altijd melding maken van verlies maar Rotterdam Swimming is niet verantwoordelijk. De meeste zwembaden hebben wel een gevonden voorwerpen afdeling. Wij raden u dan ook aan om overal duidelijk de naam van de zwemmer in te zetten. 

 • Sport2000 Voorburg

  Sport 2000 Voorburg
  Koningin Julianaplein 14
  2274JD  VOORBURG
  Tel. 070-3861866

   www.sport2000.nl/voorburg

 • Kostenoverzicht